Rulada din bezea cu budinca

de -Licurici- in Dulciuri, 11 Sep 2015 | 1987 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • o cana zahar
  • 50 g nuca de cocos
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o cana de visine + cateva pentru decor
  • o cana zahar pudra
  • 1 plic praf de budinca
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din bezea cu budinca:

  • Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula.
  • Am intins bezeaua intr-o tava cu hartie de copt, am lasat-o in cutor 15 min, apoi am intredeschis usa cuptorului si am mai lasat-o o ora.
  • Intre timp, am pregatit bundinca, conform instructiunilor de pe plic.
  • Am mai taiat o foaie de copt, am presarat zahar pudra, am adaugat bezeaua coapta si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am derulat, am adaugat budinca si fructele si am rulat-o din nou.
  • Am lasat-o peste noapte la frigider si am servit-o a doua zi, presarand deasupra zahar pudra si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din bezea cu budinca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

11.09.2015, 23:21

Cam bună!

mirela0911 1

12.09.2015, 12:50

Ce buna trebuie sa fie!

-Licurici- 1

12.09.2015, 22:27

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Branzoaicele mamei